Mios Howard soffa ”Oxford”

Mio har en mar marknaders mest populära Howard soffor. Soffan kallar dem för Oxford och den går självklart att få i många olika tyger och färger. Den finns även att få i modellerna 2,5 sitts rak, 3 sitts rak och 3 sitts svängd självklart har dem även en fotpall och en fåtölj. Sortimentet är relativt standardiserat mot många andra möbelhandlare.

Mios howard soffa

Mio är en av Sveriges största möbelvaruhus med över 60 butiker runt om i Sverige. I Stockholm har Mio en butik på Sveavägen som efter Stalands möbler troligtvis är den största möbelbutiken innanför tullarna.

 

 

 

Mios svängda Howard soffa har måtten 253 x 120 cm och 85 cm hög. Plymåerna innehåller möbelskum och du kan som tillval få fjädrar och du väljer Delux varianten. Du kan välja bland 50 talet tyger och kan därför då dem i en färg som passar dig och ditt rum. Priset för den svängda börjar på ca 15´000 kr men landar lätt på 25´000 kr om du väljer fjädrar och ett slitstarkare tyg.

 

Som jag förstår levereras soffa men ett tyg som har en martendail på under 25000 som standard vilket kan tyckas lite men och andra sidan kan du välja tyger med över 35000 som tillval.

 

Mio läger sig alltså i ett övre mellanskikt vad det gäller priset och en standard kvalitét.

 

 

Dem har tyvärr ingen webshop vilket gör att vi inte listar dem på howard.nu. Men vi kan inte utesluta att mio kommer starta e-handel av möbler ganska snart.

 

Om du vill veta mer om martendail rekommenderar jag att du läser med under våra köpråd, där kan du även läsa mer inför ditt soffköp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *